Çim Hokeyi Türkiye Finalleri Sona Erdi

Çim Hokeyi Türkiye Finalleri Sona Erdi

Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu Yıldız Erkekler Açık Alan Çim Hokeyi Takımı, Türkiye 5. si olarak turnuvayı tamamladı.

Haber Tarihi: 14.06.2023

17.06.2023 206

Türkiye Finalleri bu sene Kırklareli ilinde düzenlendi. 8 takımın mücadele ettiği ve 2 grubun olduğu turnuvada erkek takımımız ilk iki maçını kaybedip son maçını kazanarak turnuvada 5. lik derecesini elde etti. Antrenör Mahmut İmren'e ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı okul idaresi ve okul aile birliği adına teşekkür ederiz.

17-06-202317-06-202317-06-202317-06-202317-06-202317-06-202317-06-202317-06-202317-06-202317-06-2023

BİR İLK - Türkiye Anadolu Ligi'nde Mücadele Edeceğiz!

18 - 22 Haziran 2023 Antalya - Alanya'da düzenlenen ve 12 takımın katıldığı Türkiye Anadolu Ligi'nde kız ve erkek çim hokeyi takımlarımız Muğla ilini temsilen ilk kez katılım sağlayacak.

 

TEŞEKKÜR MESAJI

Türkiye Finalleri - KIRKLARELİ müsabakaları için araç tahsis eden ve maddi - manevi destek sağlayan Yatağan Belediyesi'ne ve Yatağan Belediye Başkanı Sn. Mustafa Toksöz'e, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Emre Çay'a, Forma sponsorumuz olan Tadım Et ve Süt Ürünleri'ne, Muğla Ticaret Borsası’na ve Başkan Sn. Hurşit Öztürk'e, Muğla Ticaret Odası’na, Bodrum Ticaret Odası’na, Muğla Valiliği Özel Kalem Müdürü Sn. Baki Gencel'e, Yatağan Kaymakamı Sn. Mustafa Emre Kılıç’a, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Osman Alemdar'a, Turgut Motorlu Taşıtlar Sanayi Ltd. Şti.’ne, Mehmet Turgut ve Oktay Turgut’a, S.S 11 Nolu Yatağan Taşıyıcılar Kooperatifine ve Başkan Burhan Saral’a, İltur – Hürtur – Tümosan şirketlerine ve Turgut Avcı’ya, İstanbul’lu hayırsever Murat Sarıgül’e, Ermaş Madencilik’e, Toprak Tarım Market’e ve Ramazan Öztürk’e, Mustafa Nevaf Doğan’a, Menaf Kıyanç’a, Meşealan Tarım’a ve Abdullah Meşealan’a, Okan Meşealan’a, Bozüyük Muhtarı Ahmet Yanmadık’a, Gökpınar Muhtarı Kudret Uçar’a, Küçük Azmak Aplangeç Aperatif Çay Bahçesi'ne, Ekrem Bilgin, Erkan Bilgin ve Serkan Bilgin'e, Öz Sarallar Otomotiv & Tarım’a ve Salih Saral’a, Erkunt Traktör Ana Bayisi’ne ve Erdoğan Demircioğlu’na, Altınoluk Şarküteri’ne, Kaan Kartop ve Emre Kartop’a, Yusuf Kocabıyık’a, Şimşekler Ticaret – Ali Şimşek ve Yasin Şimşek’e, Furkan Demirel ve Asım Demirel’e, Hamdi Kırıkoğlu’na, Denizcan Yem’e, Muğla Ataambalaja, Soner Kabaz, İlyas Düzsöz ve Etem Sönmez’e, Bozüyük Peynircilik ve Vahap bey’e, Okul Aile Birliği Başkanlarımız Galip Uygur ve Gürkan Bilgin’e, yardımcı personellerimize, Bozüyük İlkokulu Müdürü Serkan Çulha'ya, Müdür Yardımcısı Ayşe Köse’ye, Süleyman Köse’ye, Vural Köse’ye, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Tevhide Saral’a, Bozüyük Güzelköy Derneği’ne ve Dernek Başkanı Aşkın Dural’a, Ahi Yıldız Mermer – İsmet Yıldız’a, Çağdaş Mermere ve İsa Bey’e,  Yüksel Bilgin’e, Miloğlu Gıda – Mehmet Mil ve Ünal Mil’e, Kurular Makina’ya ve Faik Kuru’ya, Arçelik Ana Bayisi Mesut Günay’a, Sigortacı Sigorta’ya ve Mehmet Uygur’a, Mehmet Can Güldiker’e, Can Şahinler’e, Ünal Aydın’a, Yaman Mir Yıldırım’a, velilerimiz Sami Madran ve Ahmet Kaya’ya kurumumuz adına teşekkür ederiz. Bizleri izleyen, arayarak destek veren velilerimize ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız.