Ayser Kazım Eren Ortaokulu


Vizyon: Ayser Kazım Eren Ortaokulu olarak misyonumuz Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Ayser Kazım Eren Ortaokulunu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Başarılar: Öğrencilerinmiz sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılmaktadır. İlçe, il, ve ülke genelinde düzenlenen yarışma ve turnuvalarda öğrencilerimiz görev almaktadır. Akademik bazda ise mezun olan öğrencilerimizin %50´si sınavla öğrenci alan bir liseye yerleşebilmektedir.

Saatler: Derse Başlama : 08:40 Dersin Bitişi : 15:00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: -
Servis Bilgisi: Gökpınar - Bağyaka - Çukuröz - Kapubağ öğrenci servisleri mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020 - 2021 Eğitim - Öğretim Yılı - 1 Sosyal Bilimler Lisesi - 3 Spor Lisesi 2021 - 2022 Eğitim - Öğretim Yılı - 2 Fen Lisesi - 1 Sosyal Bilimler Lisesi - 3 Proje Okulu - 1 Spor Lisesi
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 2021 - 2022 8. Sınıf Öğrenci Sayısı: 20 Üst Kademeye Yerleşen Öğrenci Sayısı: 20 % 100 Sınava Katılan Öğrenci Sayısı: 12 Sınavla Yerleşen Öğrenci Sayısı: 6 % 50
Sportif Etkinlikler: AÇIK ALAN HOKEYİ
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS BAŞVURU
Kontenjan Bilgileri: 92 Öğrenci (2022-2023)
Diğer Hususlar: Zeytin Yetiştirme & Toplama Projesi - 2021 - 2022 Tarımsal Uygulama Bahçesi - 2021 - 2022

Telefon - 0 252 574 76 49

Belgegeçer - (252) 574 7649

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ayserkazimerenortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bozüyük Mahallesi Yatağan / MUĞLA

Öğretmen :10
Öğrenci :93
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :584
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Tarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle örülü beldemize her gün yerli ve yabancı birçok turist gelmektedir. Eski bir yerleşim yeri olan Bozüyük´te gezilecek yerlerin başında Küçük Azmak Aplangeç ve Pınarbaşı gelmektedir. Köy meydanında birçok dizi, film ve reklam çekimi yapıldığından gezilerde sık sık ziyaret edilmektedir. Mahallemizde ziyarete açık müze bulunmaktadır.

Adres - Bozüyük Mahallesi Yatağan / MUĞLA

Ulaşım Beldemizden Muğla´ya her gün belediyeye ait bir servis aracı iki sefer yapmaktadır. Yatağan´a ise saat başı belediye araçları kalkmaktadır. Ayrıca Muğla-Aydın karayoluna 3 km. uzaklıkta olan beldemizde ulaşım sorunu yaşanmamaktdır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bozüyük Beldesi-Muğla :26 km Bozüyük Beldesi-Yatağan: 8 km